Pályázatok

Arló Nagyközség Önkormányzatának és intézményeinek aktuális álláspályázatai, közbeszerzési kiírásai és egyéb pályázatai.

Pályázati felhívás civil szervezetek 2021. évi támogatására

Arló Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartáson kívüli forrás átadásáról-átvételéről szóló 12/2014. (IX. 15.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban Ör.) alapján pályázatot hirdet az Önkormányzat 2021. évi költségvetésében a civil szervezetek számára elkülönített keret terhére.

Rendelkezésre álló keretösszeg 2021. évi előirányzata egyéb civil szervezetek támogatására: 3 M Ft.

Részletes információkat az alábbi dokumentumban olvashat.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és egyéb mellékletek

Pályázat arlói civil szervezeteknek

Nem kevesebb mint 3 millió forintos keretösszeggel hirdette meg a községben működő civil szervezetek támogatására kiírt pályázatát az Arlói Önkormányzat. A pályázat keretében az Arlóban működő civil társaságok, valamint itteni székhelyű vagy telephelyű egyesületek és alapítványok nyerhetnek támogatást működési kiadásaik finanszírozására; a kultúrát és a közösséget szolgáló rendezvények, programok megvalósítására; a szervezet által máshová benyújtott pályázatok önrészének biztosítására; valamint hazai és nemzetközi kapcsolataik ápolásával, működtetésével kapcsolatos kiadásaikra. Pályázni két körben lehet, az első kör beadási határideje: 2020. február 15.
Pályázati felhívás (pdf)
Pályázati űrlap (docx)
BEVKA-nyilatkozat (docx)

Arló is pályázik a TÖOSZ elismeréséért

A Települési Ökormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) 2018-ban is meghirdette A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program pályázatát. A program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése, és megismertetése az ország más önkormányzataival. A címmel járó díj mellett – olyan hivatalos elismerésben is részesülhetnek az önkormányzatok, amely az önkormányzati dolgozók és helyi lakosok büszkesége lehet. Arló Nagyközség Önkormányzata is pályázik a TÖOSZ elismerésére a helyi polgárőrség és az önkormányzat együttműködése témakörében. A község pályázati anyagai itt letölthetőek:
A pályázati adatlap (pdf)
A pályázathoz kapcsolódó prezentáció (ppt)
A pályázathoz kapcsolódó prezentáció (pdf)

Befejeződtek az „Arló közvilágításának a korszerűsítése led lámpatestek alkalmazásával” című projekt kivitelezési munkálatai

A sajtóközlemény itt olvasható...

 

Arló közvilágításának a korszerűsítése LED lámpatestek alkalmazásával (KEOP-5.5.0/K/14-2014-0059)

A pályázat ide kattintva érhető el...

 

 

A LEGJOBB ÖNKORMÁNYZATI GYAKORLATOK 2014-15

A Példát átadó gyakorlatok pályázatát - a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programját  - a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) az EurópaTanács Helyi és regionális Demokrácia Szakértői Központja együttműködésével hirdette meg 2008-tól folyamatosan.2013-ban a megvalósításában részt vesz a Magyar Faluszövetség, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, a Belügyminisztérium, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Ez évben Arló Nagyközség Önkormányzata is benyújtotta pályázatát a "Legjobb közfoglalkoztatási gyakorlat" témakörében. 

A pályázat mellékletét képező fotók, illetve a települést bemutató videofilm ide kattintva érhető el.

 

Esélyegyenlőségi felmérés, hatáselemzés Polgármesteri Hivatal

akadálymentesítésére.

Itt olvasható...

 

Esélyegyenlőségi felmérés, hatáselemzés Polgármesteri Hivatal akadálymentesítésére 2011 - 2014-ig

Itt olvasható...